Informatiemiddag Herinrichting Markt Brouwershaven

15 september 2021

Wij nodigen u graag uit op donderdag 23 september in het Tonnenmagazijn. U kunt informatie krijgen over het ontwerp en de aanpak van de werkzaamheden. U kunt binnenlopen tussen 13.00 - 17.00 uur.

Ontwerp

In november starten we met het herinrichten van ‘de Markt en de wegen rond de oude haven’ in Brouwershaven. De bestrating, beplanting en verlichting  worden aangepakt. Het volledige ontwerp kunt u bekijken op: https://denkmee.schouwen-duiveland.nl/nl-NL/projects/herinrichting-markt.... De werkzaamheden starten begin november en worden als alles volgens de planning verloopt begin april 2022 afgerond.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de bouwapp. Daarnaast kunt u via deze weg vragen aan ons stellen en zaken bij ons onder de aandacht brengen. 

Bouw-app 

Scan onderstaande QR code. Deze kunt u met uw camera op uw telefoon openen. Vervolgens komt u automatisch in de Play store of in de App store.In de Store kunt u de bouw-app downloaden en zoeken op 'Herinrichting Markt en haven Brouwershaven’.

Vragen 

Als u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebt, kunt u  contact opnemen met de omgevingsmanager van Lindeloof: J. Tanis, telefoonnummer 06 11 56 98 60 of via e-mail