Ik heb een Band

24 februari 2024

Of je hier nu woont, werkt, onderneemt of met vakantie bent iedereen heeft een band met Schouwen-Duiveland! Een eiland dat als een Groen Blauwe oase omgeven door prachtige natuurgebieden in de Zeeuwse delta ligt. U kunt op Schouwen-Duiveland terecht voor bruisende evenementen, sportieve en culturele activiteiten, ongerepte natuur en eindeloos veel water.

Banieren

Langs de toegangswegen naar de vijf grootste kernen van Schouwen-Duiveland zijn welkomstbanieren geplaatst. De banieren stralen een gastvrij onthaal uit en zorgen voor een verinnerlijking van het Schouwen-Duiveland gevoel. Schouwen-Duiveland is een prachtig eiland waar we met zijn allen trots op mogen zijn. Om dit uit te dragen heeft de gemeente een eilandmarketing plan opgesteld. De welkomstbanieren zijn een uitvoering van dit eilandmarketing plan dat in 2018 is afgerond

Via het water ontvangt Brouwershaven ook gasten, daarom is op de sluis een welkomstbord geplaatst. Dat geldt ook voor een nieuw bord met betrekking tot de faciliteiten in de haven.

bord met informatie bij ingang sluis