Nieuws

Het laatste nieuws

brievenbus op de kop van de haven

26 november 2021

Brievenbus Post NL

In verband met de werkzaamheden aan de Markt, heeft de brievenbus bij de Spar een tijdelijke locatie gekregen. De brievenbus was niet meer veilig te bereiken door bewoners en te ledigen door Post NL.

De brievenbus staat tijdelijk op de kop van de haven nabij huisnummer 46.
Boot aan steiger bij laadpaal

18 november 2021

Webinar elektrisch laden en varen Greenport Brouwershaven

In deze video vertellen verschillende experts/betrokkenen over de aanleg van het eerste snellaadstation van Zuid West Nederland.
Beeld Jacob Cats op marktplein

4 november 2021

Uitvoering Herinrichting Markt en Haven

Aannemersbedrijf Lindeloof gaat, in opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland, het project “Herinrichting Markt en Haven Brouwershaven` uitvoeren in de periode van 1 november 2021 tot begin april 2022.
overzichtskaart jachthaven (fase 1)

12 oktober 2021

Project haven Brouwershaven

In de periode oktober tot april 2022 vinden werkzaamheden plaats in de haven. Het gaat om een combinatie van het conserveren van damwanden, baggeren, het vernieuwen van steigers en het aanleggen van een nieuwe elektravoorziening.
Laadpaal greenport Brouwershaven

29 juni 2021

Elektrisch oplaadpunt voor vaartuigen bij Greenport Brouwershaven

Hebt u een elektrisch vaartuig? Dan kunt u vanaf nu afmeren en opladen in de haven van Brouwershaven. Hier vindt u Greenport: het eerste publiekelijke maritieme oplaadstation van Zuidwest Nederland.
Beeld Jacob Cats op marktplein

26 mei 2021

Definitief ontwerp Markt en haven vastgesteld

De stuurgroep Brouwershaven, met een vertegenwoordiging namens stadsraad, OVB en gemeente hebben ingestemd met het definitief ontwerp voor de Markt en haven. Op 25 mei 2021 heeft het college het ontwerp voor de herinrichting van de Markt en haven te Brouwershaven vastgesteld.