Nieuws

Het laatste nieuws

brug over de sluis

22 februari 2022

Fietsbrug sluis gerepareerd

De fietsbrug is op dinsdag 22 februari gerepareerd en weer in gebruik.
Werkzaamheden Markt

23 december 2021

Vervangen nutsleidingen Markt en deel Noorddijkstraat

Momenteel wordt dichtbij woningen/panden gewerkt aan de herinrichting van de Markt en de Haven Noord- en Zuidzijde. Deze herinrichting is gebaseerd op het ontwerp dat stadsraad en OVB maakten samen met inwoners en ondernemers aan de hand van marktateliers.
Boot aan steiger bij laadpaal

18 november 2021

Webinar elektrisch laden en varen Greenport Brouwershaven

In deze video vertellen verschillende experts/betrokkenen over de aanleg van het eerste snellaadstation van Zuid West Nederland.
Beeld Jacob Cats op marktplein

4 november 2021

Uitvoering Herinrichting Markt en Haven

Aannemersbedrijf Lindeloof gaat, in opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland, het project “Herinrichting Markt en Haven Brouwershaven` uitvoeren in de periode van 1 november 2021 tot begin april 2022.
overzichtskaart jachthaven (fase 1)

12 oktober 2021

Project haven Brouwershaven

In de periode oktober tot april 2022 vinden werkzaamheden plaats in de haven. Het gaat om een combinatie van het conserveren van damwanden, baggeren, het vernieuwen van steigers en het aanleggen van een nieuwe elektravoorziening.
Laadpaal greenport Brouwershaven

29 juni 2021

Elektrisch oplaadpunt voor vaartuigen bij Greenport Brouwershaven

Hebt u een elektrisch vaartuig? Dan kunt u vanaf nu afmeren en opladen in de haven van Brouwershaven. Hier vindt u Greenport: het eerste publiekelijke maritieme oplaadstation van Zuidwest Nederland.