15 september 2021

Informatiemiddag Herinrichting Markt Brouwershaven

Wij nodigen u graag uit op donderdag 23 september in het Tonnenmagazijn. U kunt informatie krijgen over het ontwerp en de aanpak van de werkzaamheden. U kunt binnenlopen tussen 13.00 - 17.00 uur.
Lees verder

29 juni 2021

Elektrisch oplaadpunt voor vaartuigen bij Greenport Brouwershaven

Hebt u een elektrisch vaartuig? Dan kunt u vanaf nu afmeren en opladen in de haven van Brouwershaven. Hier vindt u Greenport: het eerste publiekelijke maritieme oplaadstation van Zuidwest Nederland.
Lees verder

26 mei 2021

Definitief ontwerp Markt en haven vastgesteld

De stuurgroep Brouwershaven, met een vertegenwoordiging namens stadsraad, OVB en gemeente hebben ingestemd met het definitief ontwerp voor de Markt en haven. Op 25 mei 2021 heeft het college het ontwerp voor de herinrichting van de Markt en haven te Brouwershaven vastgesteld.
Lees verder

1 april 2021

Werkzaamheden ijsbaan

Op woensdag 1 september voert KWS in opdracht van de gemeente werkzaamheden uit aan het middenterrein van de ijsbaan.
Lees verder

17 maart 2021

Definitief ontwerp Haven en Markt

Het plan van de stadsraad voor de openbare ruimte van de Markt en de havenomgeving, ‘Visie Haven en Markt’, is klaar. Het definitief ontwerp (DO) is opgeleverd.
Lees verder

30 juni 2020

Verkeersonderzoek (afgerond)

In de Stadsvisie Brouwershaven en in de visie voor herstructurering en herinrichting van de Markt en de Oude Haven zijn er voorstellen gedaan om zowel de routering van het verkeer als het aanbod van het aantal parkeerplaatsen aan te passen.
Lees verder

9 juni 2020

Realisatie haventerrras

In de stadsvisie staat vermeld dat een 'uitkijkpunt' aan de kopse kant van de haven gewenst is. Het betreft concreet de realisatie van een haventerrras. Op verzoek van de stadsraad is dit haventerras gerealiseerd.
Lees verder

15 mei 2020

Haven Noord- en Zuidzijde weer open

Er is hard gewerkt in Brouwershaven. Begin april is de Haven Noord- en Zuidzijde weer open gesteld voor verkeer en kunnen ook de boten weer de haven in.
Lees verder

11 februari 2020

Ik heb een Band

Of je hier nu woont, werkt, onderneemt of met vakantie bent iedereen heeft een band met Schouwen-Duiveland! Een eiland dat als een Groen Blauwe oase omgeven door prachtige natuurgebieden in de Zeeuwse delta ligt. U kunt op Schouwen-Duiveland terecht voor bruisende evenementen, sportieve en culturele activiteiten, ongerepte natuur en eindeloos veel water.
Lees verder

10 december 2019

Parelroute Veerkracht

In januari 2019 is de parelroute Brouwershaven gelanceerd. Deze digitale wandelroute is beschikbaar in de VVV Zeeland app. De Parelroute “Veerkracht” Brouwershaven neemt je mee door de smalstad die ooit een belangrijke handelsstad was.
Lees verder

8 oktober 2019

Projectwebsite

De gemeente heeft de Stadsvisie Brouwershaven vastgesteld. Dit betekent dat de gemeente de komende jaren aan de slag gaat met het verder uitwerken en uitvoeren van diverse projecten.
Lees verder